Administrator
Mesaje : 268 Bani : 2337 Data de inscriere : 26/02/2011
|
Ingrediente folosite
350 g miere 500 g mere 1/2 pachetel vanilie 600 ml apa 15 foi gelatina
Mod de preparare
Merele se spala, se inlatura casuta cu seminte, se taie felii si se pun la fiert cu apa fierbinte. Dupa ce a dat cateva clocote si merele s-au muiat, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se strecoara, pastrand apa si merele se trec prin sita. In apa in care au fiert merele, se adauga mierea si gelatina muiata in apa rece. Compozitia se pune la foc, amestecand neincetat pana incepe sa fiarba. Se da la o parte, se strecoara printr-o sita deasa sau prin tifon si se lasa sa se raceasca. Se da pipereul de mere si vanilia si se bate totul cu telul pana incepe sa se ingroase. Se pune repede la cupe si se lasa la frigider 2-3 ore. Mentiuni
Timp de preparare: 3h Complexitate: medie
Ati mancat vreodata asa ceva ? |
|